facebookpixel

Digitala tidrapporter direkt i appen

Tidrapport - snabb och enkel tidrapportering för hantverkare

Tidrapportering ska gå snabbt och vara enkelt. Det tycker vi på Orderstyrning i alla fall. Med vår plattform kan du snabbt och enkelt få till tidrapportering och annan företagsadministration. Så får du mer över tid till att jobba med det du är bäst på istället.

Fördelar med tidrapporter i Orderstyrning

Här är tre av fördelarna med att göra dina tidrapporter i Orderstyrning.

Snabbt

Du kan göra dina tidrapporter direkt på fältet, vilket sparar tid och leder till färre misstag.

Enkelt

Digitala tidrapporter i en företagsapp är mycket enklare än krångliga Excel-ark eller papper och penna.

Integrerat

Hela organisationen är synkad och tidrapporterna kan integreras med många andra system som företag brukar använda.

Om tidrapportering

Medarbetare är en av ett företags viktigaste tillgångar. Och det krävs ett bra system för tidrapportering om du ska få ut så mycket som möjligt av dem. Smidiga rutiner gör även att de trivs bättre på arbetsplatsen.

Tänk så här: tidrapportering bland det tråkigaste som finns i mångas arbetsliv. Det är något vi vill få undan för att kunna jobba så effektivt som möjligt. Om det krånglar kan det stjäla tid och energi.

Snabb och enkel tidrapportering ger dig:

Vad bör en tidrapport innehålla?

Många företag har fortfarande manuell tidrapportering, eller i alla fall bristfällig digital sådan. Det blir onödigt jobbigt för medarbetarna,  löneavdelningen och arbetsledaren. Dessutom blir det svårt att se vad företaget tjänar mest pengar på.

Olika företags behov av tidrapportering skiljer sig åt, men några vanliga saker som brukar ingå är:

Tidrapportering för hantverkare

För hantverkare är det viktigt att hålla reda på tidrapporteringen. Resurser ska fördelas, löner ska betalas ut och projekt ska komma i mål.

Om det sker med papper och penna eller på något annat sätt som inte är helt optimalt är det lätt att du missar saker. Dessutom kan ta det onödigt mycket tid i anspråk. Tid som istället skulle kunna läggas på kärnverksamheten.

Det som är speciellt med hantverkares tidrapportering är att medarbetarna ofta är ute på arbetsplatser. Därför blir det lätt så att timmar eller material missas. Fokusen är helt enkelt på själva arbetet, inte administration. Och så ska det ju vara!

Av den orsaken är det bra att välja ett system som gör att tidrapporteringen kan göras på plats ute på fältet. Då missas inga timmar, samtidigt som medarbetarna kan vara ute och göra det de är på bäst på så mycket som möjligt.

Digital tidrapportering i mobilen

Som hantverkare kan det vara krångligt att hålla koll på tidrapporteringen. Det blir ofta onödigt mycket manuell handpåläggning, vilket tar massa tid i anspråk och ökar risken för misstag. Med ett digitalt system kan du göra det mycket enklare att tidrapportera och hantera informationen.

Medarbetarna kan registrera sina timmar på plats. De syns omedelbart i systemet, vilket gör det enkelt för arbetsledare och andra inom verksamheten att få en överblick. Slipp detektivarbete och frustrerande processer för att sammanställa timmarna som ska med på fakturan.

Mindre administrativt arbete innebär att du får mer tid över till viktigare och roligare saker. Mer pengar in och nöjdare anställda!

Orderstyrning är ett system som ger dig just detta. Genom en mobilapp kan medarbetarna registrera timmarna direkt. De kopplas till det aktuella ärendet och kan användas som underlag för t ex löner och fakturor. Tanken är att du ska ha hela verksamheten redo i fickan. Inget mer krångel och full fokus på arbete istället för administration.

Några fördelar med Orderstyrning är:

Tidrapporter kopplade till resten av verksamheten

Orderstyrning är dessutom så mycket mer än bara ett system för tidrapportering. Istället för en splittrad lösning får du hela verksamheten i en plattform; allt från tidrapporter och löneunderlag till offerter och fakturor. Informationen kopplas till respektive ärende och kan lätt hittas och användas.

Monteringstimmar, verkstadstimmar, kontorstimmar och annat kommer med i tidrapporterna. Arbetstimmarna överförs sedan automatiskt till fakturan. På så sätt missar du aldrig en arbetstimme i din tidrapport eller faktura igen. Tidrapporteringen i Orderstyrning kan dessutom kopplas till ditt lönesystem.

Integrationer

Orderstyrning kan integreras med många andra plattformar som hantverkare använder. Du behöver alltså inte på något sätt börja om från början när du skaffar det. Tvärtom kan du skräddarsy integrationerna och skapa en riktigt bra IT-lösning.

Orderstyrning - mycket mer än bara tidrapporter

Tidrapportering är dock bara början på det du kan göra i Orderstyrning. Det är ett komplett digitalt administrationssystem där du kan hantera allt från fakturor och offerter till personal och material.

Med allt i ett system blir det mindre krångel och full koll. Spara tid som du kan lägga på viktigare och roligare saker istället!

30.000 HANTVERKARE KAN INTE HA FEL

Vad säger våra kunder?

Våra kunder är det viktigaste vi har! Och vi värdesätter deras åsikter. Här är vad några av dem har att säga om Orderstyrning.

Prova gratis i 14 dagar

Vill du veta vad Orderstyrning kan göra för dig innan du bestämmer dig? Inga problem! Vi erbjuder en 14 dagars gratis provperiod utan bindning så att du kan utforska plattformen.

Ta reda på varför över 30.000 företag redan har Orderstyrning i sin digitala verktygslåda. Om du vill se hur systemet fungerar kan du boka in en kostnadsfri produktdemo med en av våra experter.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?