facebookpixel

Med Orderstyrning hittade vi äntligen rätt!

Familjeföretaget Wikmans VVS AB har i över 50 år utfört servicearbeten och installationer i Storstockholm. Krister Wikman är 2:a generationen att driva företaget  och han berättar:

”Vi har haft mobila och digitala arbetsordersystem sedan 2014, men först när vi bytte till Orderstyrning i augusti 2017 har vi hittat rätt. Främst för att Orderstyrning är rappt och med ett webbgränssnitt som är enkelt och laddar snabbt. Vi får alltid bra support och systemet har helt klart förenklat vår vardag. Vi använder funktionerna för order, fakturering och till viss del kalendern, något vi vill utveckla ytterligare. Det finns dessutom möjligheter i systemet som vi kan börja använda oss mer utav.

Orderstyrning hjälper oss till en tydligare arbetsprocess vilket bidrar till att minimera risker i uppdragen. Det var enkelt att byta till Orderstyrning och vi är mycket nöjda.”

“Orderstyrning hjälper oss till en tydligare arbetsprocess vilket bidrar till att minimera risker i uppdragen. Det var enkelt att byta till Orderstyrning och vi är mycket nöjda.”

Krister Wikman, Wikmans VVS AB

Kontakt

Wikmans VVS AB
Vallviksvägen 116
17961 STENHAMRA

Telefon: 08-560 449 00

E-post: vvs@wikmansvvs.se

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?