facebookpixel

“Orderstyrning har förbättrat och förenklat vår vardag”

Elians Gotland utför elinstallationer med moderna och energieffektiva lösningar. De strävar alltid efter långvariga relationer och inledde själva en sådan med Orderstyrning januari 2017. Företaget har 15 anställda.

”Med Orderstyrning får vi en väldigt bra överblick på alla uppdrag. Det finns många nyttiga funktioner och bra rapporter. Bland det jag gillar bäst är kopplingarna till EDI (Electronic Data Interchange) och ekonomisystemet, i vårt fall Fortnox.

Det vi spar mest pengar på är EDI och givetvis det digitala ekonomisystemet, som gör att vi inte behöver skriva ut allting. När vi migrerade från ett annat system till Orderstyrning gick det helt smärtfritt och dessutom snabbt. Service och support på Orderstyrning har från dag ett fungerat jättebra. Det är lätt att få kontakt och det märks att de bryr sig. Vi får alltid snabb hjälp.”

”Jag kan absolut rekommendera Orderstyrning till andra företag. Det spar tid och pengar och man får bättre koll.”

Roland Nilsson, Elians Gotland 

“Orderstyrning har förbättrat och förenklat vår vardag. Hela tiden upptäcker jag nya enklare trick och funktioner såsom vilken typ av rapport man kan få ut. Bland de verktyg i portalen som vi använder mest är möjligheten att skapa offerter. Det använder vi numera också alltid som beräkningsverktyg. Funktionen med kalendern gör det enklare att få medarbetare att lägga in till exempel preliminär planering i förväg, vilket gör att alla får bättre överblick. Den har flera användningsområden som vi ännu inte använder fullt ut.

Vi jobbar mycket transparent på företaget och medarbetarna sköter det mesta fram till fakturering. Alla är användare och kan i princip se allt i systemet och där är funktionerna mycket användbara. Vi använder fler funktioner idag än vi hade tänkt från början, det finns också nya funktioner som lagts till. Jag kan absolut rekommendera Orderstyrning till andra företag. Det spar tid och pengar och man får bättre koll.”

Kontakt

E-postinfo@elians.se

Telefon: 0498-657700

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?