facebookpixel

“Kalendern ger mig järnkoll på tid och uppdrag”

Plinten Elektriska AB har varit verksamt i Storstockholm sedan 1991 Kunderna är fastighetsbolag, förvaltare, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Grundare Kjell Svensson berättar:

”Vi har använt Orderstyrning sedan våren 2018 och är mycket nöjda. Funktionen med kalender är det bästa med hela systemet!

Kalendern ger en bra överblick över vad alla har för uppgifter och jag får jättebra koll på timmar och vad mina medarbetare gör. Vi är rädd om tiden på alla jobb för det är lätt att timmarna rinner iväg. Nu har vi en effektivare arbetsdag vilket spar både tid och pengar. Medarbetarna går in i sin kalender varje morgon och ser vad de ska göra. Jag från mitt håll kan se vad timmarna och dagarna ägnas åt.

Jag gillar flexibiliteten i Orderstyrning där jag lätt kan ändra vid behov, till exempel lägga till en medarbetare på ett uppdrag. Jag kan också bestämma vilka som har behörighet att se vad och vem som kan göra ändringar på vilka ordrar. Vi får bra support och vidareutbildar själva medarbetarna i systemet för att säkerställa att alla använder det på rätt sätt. Jag har aldrig haft bättre överblick på uppdragen än vad jag har nu.”

Kjell Svensson, Plinten Elektriska

Kontakt

Plinten Elektriske AB

Komministervägen 13
169 59 Bromma

Telefon: 08-556 720 95

E-post: info@plinten.se

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?