facebookpixel

Orderstyrning - för hantverkare

Planeringsverktyg för hantverkare - förenkla ditt företags vardag

Ett bra planeringsverktyg kan göra livet som hantverkare oerhört mycket enklare. Här kan du lära dig mer om det du har att vinna på det, och vad appen Orderstyrning kan göra för ditt företag.

Få styr på alla företagets resurser och spar dyrbar tid som du kan använda ute på fältet istället. Låter det intressant? Om du är nyfiken på systemet kan du prova det gratis i 14 dagar utan bindning.

Det enklaste sättet att planera

Enkelt och effektivt planeringsverktyg för alla sorts hantverkare.

Användarvänligt

Orderstyrning är lätt att använda både på smartphone, stationär dator och andra plattformar.

Snabbt och effektivt

Målet med systemet är att spara tid. Mindre administration betyder att du har tid över till annat som är viktigare och roligare.

Synkroniserat

Det som medarbetarna lägger in i systemet synkroniseras automatiskt, så att alla har tillgång till aktuell information.

Vad kan ett planeringsverktyg göra för dig?

Planering är en stor del av en hantverkares vardag, inte minst för de som leder arbetet. När det klaffar på ett smidigt sätt används företagets resurser optimalt, samtidigt som de anställda är nöjda. Och när motsatsen sker spills det värdefull tid och riskerar att skapa frustration.

Det går verkligen inte att överskatta hur stor skillnad det gör, i och med att det påverkar verksamheten hela tiden – dag in och dag ut. Tiden som frigörs när planeringen fungerar som det ska kan du använda till att jobba, istället för att krångla. Rätt val av planeringsverktyg är centralt för ett välfungerande företag.

Ett enkelt planeringsverktyg som effektiviserar din verksamhet

Orderstyrning är ett digitalt planeringsverktyg som gör det enkelt att få koll på alla ärenden och arbetsuppgifter. Det är optimerat för yrkesgrupper som snickare, elektriker, murare, målare, VVS:are och rörmokare. Alla hantverkare har nytta av det – stora som små företag.

Du kan fördela resurserna mellan dina projekt och se när anställda är upptagna eller lediga. På så sätt får du en helt annan överblick och bättre möjligheter att använda företagets kapacitet på ett optimalt sätt.

Dessutom är Orderstyrning så mycket mer än bara ett planeringsverktyg. Du kan också sköta tidrapportering, offerter, fakturor, löneutbetalningar och mycket annat direkt i systemet. Hela verksamheten finns redo i fickan, och det är enkelt att hitta saker eftersom allt är sökbart och kopplas till sina respektive ärenden.

Dynamisk planering som förenklar

När något ändras i systemet synkroniseras det i realtid så att andra medarbetare direkt kan se det. Ingen behöver åka till kontoret eller ringa/smsa för att få reda på vad som händer ute på fältet. Dessutom har alla samma information, vilket minskar risken för missförstånd.

Alla inom organisationen vet var informationen finns och att den är aktuell. Planeringen i företagets vardag blir så mycket enklare. Mindre bortkastad tid. Mindre frustration. Mer riktigt jobb på plats hos kunderna!

30.000 HANTVERKARE KAN INTE HA FEL

Vad säger våra kunder?

Våra kunder är det viktigaste vi har! Och vi värdesätter deras åsikter. Här är vad några av dem har att säga om Orderstyrning.

Prova gratis i 14 dagar

Vill du veta vad Orderstyrning kan göra för dig innan du bestämmer dig? Inga problem! Vi erbjuder en 14 dagars gratis provperiod utan bindning så att du kan utforska plattformen.

Ta reda på varför över 30.000 företag redan har Orderstyrning i sin digitala verktygslåda. Om du vill se hur systemet fungerar kan du boka in en kostnadsfri produktdemo med en av våra experter.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?