facebookpixel

Kvalitetssäkring för hantverkare – direkt i appen

Kvalitetssäkring för hantverkare – direkt i appen

Ansvarar du för att hålla kvaliteten på topp? Med Orderstyrning-appen kan du snabbt och enkelt kvalitetssäkra och dokumentera ditt arbete. Vi gör vardagen lättare för dig som hantverkare.

Kvalitetssäkringssystem

Vad är kvalitetssäkring och hur gör du det på ett enkelt och tydligt sätt? Här tittar vi närmare på det!

När kvalitetssäkringen är på plats kan du slappna av

Kvalitetssäkring kanske inte är så spännande, men det är viktigt. Det förebygger olyckor och hjälper dig att dokumentera ditt arbete. Med hjälp av det säkrar du ditt arbetes kvalitet och lever upp till lagar, regler och dina egna kvalitetsmål.

Med Orderstyrnings app får du snabbt och enkelt hjälp med kvalitetssäkring, både när det gäller enskilda projekt och hela verksamheten. Alla hantverkare har nytta av Orderstyrning, t ex elektriker, VVS:are, snickare och murare. Kvalitetssäkring är viktigt för samtliga, och det är en konkurrensfördel att ha ett bra system på plats.

Du kan luta dig tillbaka och koppla av, eftersom du vet att ditt företag är kvalitetssäkrat. Och appen gör det snabbt och enkelt, vilket innebär att du istället kan lägga tiden på dina kunder.

 • Snabb och enkel kvalitetssäkring för byggarbeten
 • Kvalitetssäkring för alla hantverkare
 • Lägg tiden på viktigare och roligare saker

Kvalitetssäkring när den är som bäst

Orderstyrning ger dig både ett system och en app som ser till att dina arbeten lever upp till de kvalitetskrav som finns. Formulären du använder sätts automatiskt upp i systemet, vilket gör att du snabbt och enkelt kan kvalitetssäkra direkt i appen. Både skräddarsytt och användarvänligt!

Eftersom formulären kan kopplas till dina ärenden är det enkelt för de som jobbar ute på fältet att fylla i dem. Appen gör att du inte kan fakturera för jobbet innan kvalitetssäkringen utförts på ett korrekt sätt. Det säkerställer att dina arbeten alltid lever upp till kvalitetskraven.

Appen synkroniseras med resten av systemet, vilket gör att kollegorna direkt kan se när ett kvalitetssäkringsformulär fyllts i av någon annan. Sedan är det bara att fakturera – och såväl den ekonomiansvarige på kontoret som medarbetaren på fältet kan göra det.

 • Kvalitetssäkringssystem och app med mycket annat på samma gång
 • Ingen fakturering utan utförd kvalitetssäkring
 • Synka med resten av organisationen

Kvalitetssäkringsscheman

Är du VVS:are, elektriker eller rörmokare? Då jobbar du enligt lagstadgade kvalitetssäkringsscheman. Orderstyrning kan sätta upp dessa scheman åt dig i systemet, så att du och alla dina medarbetare kommer åt dem direkt i appen. Det gör att du sparar tid, samtidigt som de scheman du måste ha alltid fylls i på ett korrekt sätt.

När du väl har lagt in alla dina scheman i appen är det snabbt och enkelt för dig och dina medarbetare att fylla i det som krävs för att kvalitetssäkra arbetet.

Det finns också möjlighet att sätta upp scheman som ser till att medarbetarna registrerar arbetstimmar och material under ärendets gång. Du kan sedan fakturera för detta efter att du gjort kvalitetssäkringen. Eftersom allt fylls i direkt på plats minskar risken för att timmar eller material glöms bort.

 • Fyll i de kvalitetscheman som krävs direkt i appen
 • Full kontroll på kvalitetssäkringen
 • Spar tid som du kan lägga på viktigare saker i verksamheten

Kvalitetssäkring med bild och video - direkt i appen

Är det inte omständigt att skicka runt massa mail och SMS när du vill dela med dig av bilder och videos? Det behöver inte göras på det sättet. Istället för att leta, samla in och sortera material kan du använda Orderstyrning för att ladda upp bilder och videos direkt i appen – då hittar alla medarbetare dem direkt i systemet.

Eftersom all dokumentation är kopplad till sitt respektive ärende är det mycket enkelt att hitta det du söker. Du kan också sortera in dina bilder och videos i mappar och undermappar så att du får en god struktur. Dessutom kan du hitta material som är kopplat till avslutade ärenden.

På så sätt har du alltid styr på dokumentationen, vilket leder till högre effektivitet och nöjdare medarbetare!

 • Ladda upp bilder och videor direkt i appen
 • Dokumentation kopplad till dina ärenden
 • Full tillgång till för- och efterbilder

Mycket mer än bara kvalitetssäkring

Orderstyrning är dock så mycket mer än bara ett kvalitetssäkringssystem, det är ett komplett system för att styra hela din verksamhet på ett bra sätt. Allt från offerter och fakturor till löner och arbetstimmar sker i appen!

Låter det intressant? Vill du optimera din verksamhet? Lär dig mer om Orderstyrning.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30-minutersdemo och se vad Ordrestyring kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?