facebookpixel

Vad är kvalitetssäkring?

Kvalitetssäkring för hantverkare - direkt i appen

Vad är kvalitetssäkring och hur gör du det på ett enkelt och tydligt sätt? Här tittar vi närmare på det!

Ansvarar du för att hålla kvaliteten på topp? Med Orderstyrning-appen kan du snabbt och enkelt kvalitetssäkra och dokumentera ditt arbete. Vi gör vardagen lättare för dig som hantverkare.

Kvalitetssäkring i Orderstyrning

När du väljer att digitalisera din verksamhet med en smidig app som t ex Orderstyrning blir det stor skillnad på hur kvalitetssäkringen går till.

Snabbt

Det går snabbt att fylla i det som behövs och markera som färdigt i det aktuella projektet.

Enkelt

När du gör det digitalt har du schemat i appen och vet vad som krävs.

Synkat

Kvalitetssäkringen är synkad med möjligheten att fakturera, så att allt går rätt till.

När kvalitetssäkringen är på plats kan du slappna av​

Kvalitetssäkring kanske inte är så spännande, men det är viktigt. Det förebygger olyckor och hjälper dig att dokumentera ditt arbete. Med hjälp av det säkrar du ditt arbetes kvalitet och lever upp till lagar, regler och dina egna kvalitetsmål.

Med Orderstyrnings app får du snabbt och enkelt hjälp med kvalitetssäkring, både när det gäller enskilda projekt och hela verksamheten. Alla hantverkare har nytta av Orderstyrning, t ex elektriker, VVS:are, snickare och murare. Kvalitetssäkring är viktigt för samtliga, och det är en konkurrensfördel att ha ett bra system på plats.

Du kan luta dig tillbaka och koppla av, eftersom du vet att ditt företag är kvalitetssäkrat. Och appen gör det snabbt och enkelt, vilket innebär att du istället kan lägga tiden på dina kunder.

Kvalitetssäkring när den är som bäst​

Orderstyrning ger dig både ett system och en app som ser till att dina arbeten lever upp till de kvalitetskrav som finns. Formulären du använder sätts automatiskt upp i systemet, vilket gör att du snabbt och enkelt kan kvalitetssäkra direkt i appen. Både skräddarsytt och användarvänligt!

Eftersom formulären kan kopplas till dina ärenden är det enkelt för de som jobbar ute på fältet att fylla i dem. Appen gör att du inte kan fakturera för jobbet innan kvalitetssäkringen utförts på ett korrekt sätt. Det säkerställer att dina arbeten alltid lever upp till kvalitetskraven.

Appen synkroniseras med resten av systemet, vilket gör att kollegorna direkt kan se när ett kvalitetssäkringsformulär fyllts i av någon annan. Sedan är det bara att fakturera – och såväl den ekonomiansvarige på kontoret som medarbetaren på fältet kan göra det.

Kvalitetssäkringsscheman​

Är du VVS:are, elektriker eller rörmokare? Då jobbar du enligt lagstadgade kvalitetssäkringsscheman. Orderstyrning kan sätta upp dessa scheman åt dig i systemet, så att du och alla dina medarbetare kommer åt dem direkt i appen. Det gör att du sparar tid, samtidigt som de scheman du måste ha alltid fylls i på ett korrekt sätt.

När du väl har lagt in alla dina scheman i appen är det snabbt och enkelt för dig och dina medarbetare att fylla i det som krävs för att kvalitetssäkra arbetet.

Det finns också möjlighet att sätta upp scheman som ser till att medarbetarna registrerar arbetstimmar och material under ärendets gång. Du kan sedan fakturera för detta efter att du gjort kvalitetssäkringen. Eftersom allt fylls i direkt på plats minskar risken för att timmar eller material glöms bort.

Kvalitetssäkring med bild och video - direkt i appen

Är det inte omständigt att skicka runt massa mail och SMS när du vill dela med dig av bilder och videos? Det behöver inte göras på det sättet. Istället för att leta, samla in och sortera material kan du använda Orderstyrning för att ladda upp bilder och videos direkt i appen – då hittar alla medarbetare dem direkt i systemet.

Eftersom all dokumentation är kopplad till sitt respektive ärende är det mycket enkelt att hitta det du söker. Du kan också sortera in dina bilder och videos i mappar och undermappar så att du får en god struktur. Dessutom kan du hitta material som är kopplat till avslutade ärenden.

På så sätt har du alltid styr på dokumentationen, vilket leder till högre effektivitet och nöjdare medarbetare!

Kvalitetssäkring är bara början!

Kvalitetssäkring är vanligtvis bland det sista du gör innan du skickar ut fakturan för ett arbete. Eftersom det finns en hel del att administrera kring företaget, medarbetarna och projekten har du mycket att vinna på att ha allt i ett system.

Och det är därför vi på Orderstyrning finns. I vår app och vårt system har du hela företaget på en plats – allt från fakturor och offerter till projekt och tidrapportering! Effektivisera din verksamhet och spara tid och pengar som du kan lägga på viktigare saker.

30.000 HANTVERKARE KAN INTE HA FEL

Vad säger våra kunder?

Våra kunder är det viktigaste vi har! Och vi värdesätter deras åsikter. Här är vad några av dem har att säga om Orderstyrning.

Prova gratis i 14 dagar

Vill du veta vad Orderstyrning kan göra för dig innan du bestämmer dig? Inga problem! Vi erbjuder en 14 dagars gratis provperiod utan bindning så att du kan utforska plattformen.

Ta reda på varför över 30.000 företag redan har Orderstyrning i sin digitala verktygslåda. Om du vill se hur systemet fungerar kan du boka in en kostnadsfri produktdemo med en av våra experter.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?