facebookpixel

Spara tid med digitala fakturor

Enkel faktura - snabb och enkel fakturering för hantverkare

Är du fortfarande fast i pappersträsket och önskar dig ett sätt att skapa en enkel faktura utan krångel? Då har du hamnat rätt! Orderstyrning gör det lättare för dig som hantverkare.

Använd en app med allt på plats istället för papper och penna eller Microsoft Word. Inga fler felskrivningar, tomma skrivare, borttappade dokument och ingen mer snigelpost.

3 fördelar med digitala fakturasystem

Digitalt fakturasystem = snabbt, enkelt och synkat. Och det är bara några av fördelarna!

Snabbt

Digitala fakturor går snabbt att skicka ut, och det blir dessutom fel mycket mer sällan. Ditt företag sparar tid som ni kan lägga på roligare och lönsammare saker!

Enkelt

Aldrig mer papper och penna. Aldrig mer skrivbordsröra på kontoret. Iväg med fakturorna snabbt och enkelt ute på fältet med mobilen.

Synkat

Det du gör i Orderstyrning synkroniseras med resten av organisationen så att de vet status, t ex om fakturor skickats iväg till en kund eller inte.

Vad behöver vara med i en faktura?

En faktura till kund behöver innehålla:

Du har mycket att vinna på rutiner som gör att det går snabbt och enkelt att fakturera. Det spar arbetstid, och med ett bra system minskar risken att saker går fel och behöver göras om.

Fakturering ska vara enkelt

Jobbar du som elektriker, snickare, murare, målare, VVS:are, rörmokare eller något liknande? Då skickar du säkert en massa fakturor. Och om du gör det på ett förlegat sätt är risken att det tar onödigt mycket tid som du istället kunnat lägga på att jobba (eller varför inte vara ledig?).

Lösningen är ett digitalt fakturasystem. Att byta ut papper och penna mot en app innebär att du behöver lägga mindre tid på administration. Dessutom minskar risken för misstag, samtidigt som du får en överblick över alla dina fakturor på ett ställe. Allt på ett ställe – istället för papper, manuellt skrivande, uträkningar, Excel-blad och sega kontorstimmar.

Det går snabbt och enkelt att fakturera med Orderstyrning, och fakturorna som skapas i systemet följer alla regler. Appen är med i alla faser av din verksamhet. Eftersom projekten hanteras i den kan du t ex överföra information om arbetstimmar och material till en faktura, helt utan manuellt arbete. Det är vad vi kallar en snabb och enkel faktura!

Smidigt fakturasystem

Ett bra fakturasystem gör allt mycket enklare. Och Orderstyrning är inte bara ett fakturasystem. Det samlar hela din verksamhet i en plattform. På det sättet kan du jobba med kunder och ärenden hela vägen från offert till fakturering och samtidigt ha koll på arbetstimmar, materialåtgång och andra saker som har med projektet att göra.

Med Orderstyrning-appen har du allt behöver för att fakturera i fickan. Informationen finns redo och du kan skapa en snabb och enkel faktura på plats hos kunden. Inga fler onödiga resor till kontoret. Inga fler borttappade papper. Inga fler komma ihåg-lappar.

Det sparar dig massa tid och pengar, och du kan fortsätta med nästa uppgift utan to-dos från den förra som hänger kvar. Pengarna kommer in snabbare och ökar ditt företags likviditet. En högre likviditet gör att du kan utveckla din verksamhet på ett bättre sätt.

Orderstyrning - mer än ett fakturasystem

Fakturor är en av många saker du behöver ha koll på när det gäller ditt företags administration. När saker finns på olika platser – eller i olika system – blir det ofta krångligt. Onödigt krångligt. Men du kan integrera och effektivisera alltihop.

Orderstyrning är ett system som ger dig full koll på all administration. Allt hamnar på samma plats och synkroniserar så att hela företaget har rätt information. Du sparar massa tid som du kan lägga på viktigare och mer lönsamma saker istället!

30.000 HANTVERKARE KAN INTE HA FEL

Vad säger våra kunder?

Våra kunder är det viktigaste vi har! Och vi värdesätter deras åsikter. Här är vad några av dem har att säga om Orderstyrning.

Prova gratis i 14 dagar

Vill du veta vad Orderstyrning kan göra för dig innan du bestämmer dig? Inga problem! Vi erbjuder en 14 dagars gratis provperiod utan bindning så att du kan utforska plattformen.

Ta reda på varför över 30.000 företag redan har Orderstyrning i sin digitala verktygslåda. Om du vill se hur systemet fungerar kan du boka in en kostnadsfri produktdemo med en av våra experter.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?