facebookpixel

Orderstyrning - digital ärendehantering för hantverkare

Få styr på hela din verksamhet med ett digitalt ärendehanteringssystem

Är du hantverkare? Letar du ett effektivt sätt att få styr på tidrapporter, beställningar och annat i din verksamhet? Då är ett digitalt ärendehanteringssystem något för dig!

Orderstyrning - digital ärendehantering

Få styr på hela din verksamhet i ett enda system. Aldrig mer rörig kommunikation, borttappade papper och sega kvällar på kontoret.

Full överblick

Med ett digitalt ärendehanteringssystem får du total överblick över din verksamhet.

Spar tid

Ett digitalt system spar massa administrationstid som du kan lägga på viktigare saker.

System och app i ett

Systemet och appen är synkroniserade, vilket gör att alla medarbetare kan effektivisera sitt arbete.

Få full överblick med ett digitalt ärendehanteringssystem

Som hantverkare ger Orderstyrning dig full överblick. Det är ett enkelt och effektivt planeringsverktyg som innehåller allt från tidrapportering, materialregistrering och kvalitetssäkring till fakturering. Systemet och appen ger dig en komplett bild och minskar din administration så att du kan lägga tiden på viktigare och roligare saker.

Med ett system som hjälper dig planera får du styr på processer och arbeten på ett bättre sätt.

Orderstyrning ger dig som hantverkare hela verksamheten i en snabb och enkel plattform.

Därför behöver ditt företag ett ärendehanteringssystem

Många företag använder ärendehanteringssystem för att få styr på allt som pågår inom företaget. Det finns mycket att tjäna på det, speciellt som hantverkare, då det ofta är många projekt på gång samtidigt.

Ibland kan det vara svårt att få grepp om allt, och det blir lätt många papper, dokument och mail. Ett ärendehanteringssystem kan effektivisera detta och spara massa tid och pengar. Här tittar vi närmare på vad systemen består av och vad du kan ha för nytta av dem. Vad finns det för fördelar med ett ärendehanteringssystem och vad ska du tänka på när du väljer ett?

Vad är ett ärendehanteringssystem?

Arbetsplatser och organisationer är fyllda av ärenden. För en hantverkare kan det handla om att jonglera förväntningarna i olika projekt med att se till att löner och fakturor betalas på rätt sätt. Och hur går det egentligen med rapporteringen av material och alla pågående offerter?

Det kan lätt bli övermäktigt, och ofta är det faktiskt i onödan. Med ett bra ärendehanteringssystem får du alla sakerna på en plats. Då blir det lättare att få överblick, och dessutom kan teknologin för olika saker synkas ihop. I slutändan spar det tid och pengar, samtidigt som det leder till nöjdare kunder och anställda.

Ärendehanteringssystem brukar förkortas ÄHS.

30.000 HANTVERKARE KAN INTE HA FEL

Vad säger våra kunder?

Våra kunder är det viktigaste vi har! Och vi värdesätter deras åsikter. Här är vad några av dem har att säga om Orderstyrning.

Prova gratis i 14 dagar

Vill du veta vad Orderstyrning kan göra för dig innan du bestämmer dig? Inga problem! Vi erbjuder en 14 dagars gratis provperiod utan bindning så att du kan utforska plattformen.

Ta reda på varför över 30.000 företag redan har Orderstyrning i sin digitala verktygslåda. Om du vill se hur systemet fungerar kan du boka in en kostnadsfri produktdemo med en av våra experter.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30 minuters demo och se vad Orderstyrning kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?