Appar till hantverkare

Orderstyrning erbjuder integration till många olika relevanta IT-verktyg för hantverkare.

Orderstyrning integreras med ert ekonomisystem. Det betyder att när ni skapar en faktura i Orderstyrning, överförs automatiskt en kopia till ert ekonomisystem – på det viset slipper ni dubbel bokföring. 

Vi integrerar till fordonsstyrnings system – så ni har full koll på bilar, drivmedel och körjournaler.

Vi erbjuder dessutom integration till flera tjänster som hjälper er att öka er försäljning, ger nöjdare kunder och/ eller minskar administrationen, samt integration till KlarPris fakturakontroll.

Hitta alla våra integrationer här på sidan och låt dig inspireras av alla möjligheter – eftersom orderstyrning.se är så mycket mer än ett tidshanteringsprogram.

Fortnox är en molnbaserad plattform för småföretagares och redovisningsbyråers behov av program och tjänster för att administrera sin ekonomi på ett effektivt sätt.

Visma gör verksamheter mer effektiva och levererar programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. 

Hokas levererar marknadens bästa och mest flexibla lösning för fakturering. Hokas är ett program för ditt ekonomisystem med automatisk fakturauppföljning och påminnelseservice.

Med Klarpris söker du efter varor på samma sätt som du vanligtvis gör och ser alla grossisternas priser på enskilda objekt på ett och samma ställe.

redKnows elektronisk körjournal för OBD är en lättanvänd körjournal framtagen för både små och stora företag.

Vill du se hur det fungerar? Beställ en demo utan bindning.

Få en gratis 30-minutersdemo och se vad Ordrestyring kan göra för din verksamhet.

Hur kan vi kontakta dig?